Alleugerint a estones la llista de gent que segueixes a Twitter

Al meu compte de twitter no segueixo excessiva gent (uns 200 i pico). Un nombre que em sembla raonable a nivell de lectura i que barreja tant coneguts, com gent que diu coses interessants, com gent que m’arrenca un somriure… o fins i tot gent que compleix els tres criteris. Després això ja ho complemento amb llistes especialitzades (gastronomia, anàlitica web…) que hem permeten fer un repàs ràpid del tema concret quan m’interessa.

Tot i que no segueixo excessiva gent, si que em trobo a vegades que els missatges a la llista van apareixent massa ràpidament, no dona temps a llegir-los i puc perdre alguna informació que fos interessant. Tenia ganes de fer una llista dels que segueixo en versió light, aprimada. I fer-ho fàcil. Copiar tots els que segueixo a una llista de twitter i després deseleccionar-ne uns quants. A casa tinc el “timeline” normal, a la feina (amb el tweetdeck) m’hi poso el timeline aprimat.

He remenat una mica per fer-ho fàcilment i he vist una eina que ho permetia fer de manera fàcil, ràpida i intuitiva: tweetBe.at. Selecciona el teu timeline (o el d’una altra persona / empresa, si vols copiar els que segueix), clicar a seleccionar-los tots i copiar a la llista que vulguis. Pimpam i fet!

ScreenHunter 01 Nov. 11 16.44 Alleugerint a estones la llista de gent que segueixes a Twitter

Després només et quedarà treure pes de la llista, desseleccionant els que sigui. Quan ho he comentat això pel twitter, l’Alex Castells m’ha apuntat una altra opció, el SocialBro (una eina per altra banda molt recomanable per analitzar el què passa al teu twitter). La ruta per fer-ho és clicar a la icona d’Eines (la clau anglesa), després a “Analyze your competitors”, on posaràs el teu nom d’usuari de twitter. Després cliques als que segueixes, et sortirà la llista, i a peu de pàgina hi ha una petita icona que et permet afegir tots els usuaris a una llista.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa una resposta


three × = 24