Millora la web: obro la paradeta

Deu fer al voltant d’una dècada que faig blogs, els primers a Blogger el 2002, ara a WordPress. M’he decidit a fer-ne un de nou, parlant de temes relacionats amb la meva feina (actualment fent webs a TV3, més a l’apartat sobre mi). Com que laboralment faig una cosa que no acabo de saber com definir en una o dos paraules, vaig pensar que millor un blog on parlar de temes que conec, que donarà millor la idea que un títol o un linkedin.

No sóc dissenyador, no sóc informàtic. Si que en algun cas tocaré algun tema que voreja relativament els seus àmbits de competència, però des del punt de vista d’algú que es centra en els continguts de la pàgina. Tinc claríssim que a l’hora de treballar a la xarxa és important en la mesura del possible entendre la feina dels que treballen en tu (conèixer l’html i el css, saber en línies generals com funciona el procés que porta la informació del gestor de continguts a la pàgina final), per tant, en algun moment, potser me’n vaig una mica de la meva posició natural al mig del camp.

Sempre comences amb moltes intencions i una és convidar a gent que conegui i que en tingui bones impressions pels seus coneixements i que escriguin aquí una entrada parlant del què controlen.

El faig en català. Escriure’l en castellà et permet arribar a un públic molt més gran i que si fas bé la feina de SEO i els cercadors t’estimen una mica, arribar a tenir moltes més visites. Però no hi ha tants blogs sobre webs i tecnologia en català i és la meva llengua. On no arribi la comprensió del català, que hi arribi el Google Translate icon smile Millora la web: obro la paradeta A la barra lateral al final he afegit uns quants blogs en català que tracten (habitualment o de tant en tant) temes dels que tinc ganes de parlar aquí. Si en trobeu algun altre, passeu-me’l!

Espero que agradi i que em deixeu algun comentari de tant en tant. Sobretot si és per corregir-me o aportarme informació. Els d’amor, els vehiculeu per privat, a través del formulari de contacte.

El títol de la web? No volia utilitzar un altre cop el “elquèsigui + amb compte” i pensant en la idea del blog em va agradar aquest “Millora la web” que serveix tant per una web en particular com a un nivell general. I si cau alguna visita de SEO d’algú que busqui millorar la web, doncs benvinguda sigui. I el .com en comptes del .cat preceptiu per l’idioma… només per raons econòmiques, ja que em venia un domini gratis amb l’allotjament que tinc ara (vaig migrar els blogs que tenia a un allotjament amb servidors a Espanya, que diuen que algo ajuda en posicionament) i no s’hi incloien els .cat entre les opcions gratuites.

Encara no hi ha comentaris.

Deixa una resposta


six − 1 =