Fer botons en CSS, manera fàcil

Fa uns dies comentava el llibre per aprendre CSS (si comenceu de zero o us sonen quatre coses, està realment bé per situar-se), avui anem a un recurs més bàsic i senzill: com fer botons amb codi CSS. Si necessiteu posar un botó, la web CSS button generator és una bona ajuda. Tens un editor molt visual per posar el text que vols que cridi a l’acció de clicar i després moltes opcions per personalitzar-lo gràficament. D’això te’n surt un codi html per posar-lo a la pàgina on ha d’anar el botó, i després la classe CSS que vesteix el botó per afegir-la al document CSS que controla els estils de la teva pàgina. Extremadament senzill.

A part de la fàcilitat i evitar la possibilitat de crear desastres estètics amb el Photoshop si no és el camp on som experts, el fet de tenir el botó d’aquesta manera, vol dir que la crida a l’acció està en format text i no imatge i això sempre és un valor afegit a l’hora que els buscadors ens indexin millor.

Després a pensar quina combinació va bé perquè el botó destaqui visualment  i porti a l’usuari de la nostra pàgina cap a l’objectiu que hem planejat per aquella pàgina. Sigui anar a un formulari, descarregar un PDF… I per complir l’objectiu d’aquesta pàgina, millor que no hi hagi altres botons que distreguin l’atenció!

Actualitzo: als comentaris el Dídac apunta una altre recurs semblant i interessant: CSSbutton.me

2 respostes a “Fer botons en CSS, manera fàcil”

  1. Dídac 14 gener 2013 at 11:49 #

    Una altra bona

    http://cssbutton.me/

    • ambcompte 14 gener 2013 at 12:39 #

      Gràcies, Dídac!

Deixa una resposta


1 × two =